IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 14 t/m vrijdag 18 december 2009
19.00-21.00 uur


* Maandag 14 december
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst ontvangt Hans Visser, voormalig dominee van de Rotterdamse Pauluskerk. In zijn boek 'God' beschrijft hij de geloofscrisis en worstelingen in zijn leven die van invloed zijn geweest op zijn werk.


* Dinsdag 15 december
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Abdellah Dami

Abdellah Dami gaat in gesprek met Susan Bink en Carmelita Serkei van Mira Media. Zij stellen in hun publicatie 'Verbinden of polariseren' dat de culturele diversiteit in de media moet verankeren.


* Woensdag 16 december
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst spreekt met kinderarts Paul Brand. Hij werd dit jaar uitgeroepen tot beste kinderarts van Nederland en schreef ook het boek 'Impaxt Factor', een thriller over de wereld van medisch onderzoek.


* Donderdag 17 december
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Jurgen Maas ontvangt cabaretier en kunstschilder Jeroen van Merwijk. Hij praat met hem over 'Ik ben een vrouw', een bundel met liedjesteksten van de afgelopen tien jaar en over zijn show 'Dat moet meneer Van Merwijk nodig zeggen'.


* Vrijdag 18 december
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman praat met Willem Minderhoud (PvdA Raadslid Den Haag) en Richard 't Hart (docent Campus Den Haag) over de twee jaar geleden overleden Bart Tromp (1944-2007), politicoloog en socioloog en kritisch volger van de PvdA. Aanleiding is de uitgave 'Geschriften van een intellectueel, de draagbare Bart Tromp'.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl