Gemeente Voorschoten

Julianalaan

Nachtelijke afsluiting Koningin Julianalaan

De tweede fase van de traverse is bijna voltooid. De wegen zijn open en we leggen de laatste hand aan de fiets- en voetpaden. De beplanting is ook nagenoeg gereed. De gemeente legt binnenkort de middenberm van de Koningin Julianalaan aan.

Om de veiligheid van de medewerkers te waarborgen is het noodzakelijk om voor een aantal nachten de weg volledig af te sluiten vanaf de rotonde bij het raadhuis tot de Wijngaardenlaan. Om zo weinig mogelijk overlast te creëren verrichten we de werkzaamheden van 14 t/m 17 december tussen 20.00 en 05.00 uur. Het verloop van de werk is afhankelijk van de weersomstandigheden.

De toegangswegen worden tijdelijk afgesloten en omleidingen worden tijdig aangegeven. Bewoners van de Prinses Margrietlaan, Prinses Irenelaan, Prinses Beatrixlaan en Koningin Wilhelminalaan kunnen gedurende de afsluiting alleen via de Prins Bernhardlaan de wijk in en uit.

Om hinder of beschadigingen aan uw eigendommen te voorkomen vragen wij u om gedurende deze nachten niet te parkeren aan de Koningin Julianalaan.

* 11 december 2009