Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'Inbouw van alle mobiele elektronica, waar ook gekocht'

Nieuwe landelijke Inbouwservice biedt automobilist gemak en voordeel

Op 14 december a.s. introduceert Halfords haar nieuwe Inbouwservice. Mobiele elektronica staat sterk in de belangstelling, maar veel mensen zien op tegen het inbouwen. De Halfords Inbouwservice is een dienst waar consumenten alle mobiele elektronica - zoals autoradio's, carkits, navigatie, alarm of cruise control - voor vaste voordelige tarieven kunnen laten inbouwen. Dat geldt ook voor apparatuur die niet bij Halfords is gekocht.

Volwaardige inbouwservice
Willem Marcelissen, algemeen directeur Halfords Nederlands: "Consumenten kopen graag nieuwe elektronicaproducten voor in de auto, maar eenmaal gevonden weten ze niet hoe deze in te bouwen, zoals bij carkits. Wij merken dat de vraag daardoor naar inbouwdiensten toeneemt. Een echte landelijke service op dit gebied is er niet. De Halfords Inbouwservice is overal in Nederland beschikbaar, kent voordelige tarieven en men kan op afspraak laten inbouwen door professionele monteurs. Binnen een week na aankoop kan de automobilist het daarmee allemaal voor elkaar hebben."

Klantgemak
Marcelissen: "Halfords wil het de consument gemakkelijk maken. Voor fietsers hebben we QuickFix voor snelreparatie van fietsen en montage van accessoires. Voor autorijders heeft Halfords nu ook zo'n service. Inbouwen gebeurt op afspraak en op de plek waar de klant het wil: dus ook op zijn werk of thuis. De tarieven zijn inclusief extra kabels etc. Maar we gaan een stap verder, want we bouwen alle mobiele elektronica in; ook als het niet bij ons is gekocht maar bijvoorbeeld op internet. Vanaf 14 december regelt de consument via een website zelf een afspraak. Hij bepaalt dus helemaal zelf hoe snel hij van zijn nieuwe aankoop kan genieten."

Over Halfords

Ieder seizoen heeft Halfords een breed aanbod handige en voordelige producten en diensten voor de auto en de fiets. Halfords is specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudio systemen. Halfords heeft drie winkelformats: citystores, superstores en een webstore en is daardoor altijd dichtbij en bereikbaar.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht