Océ Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van Canon Inc. en Océ N.V. ingevolge artikel 7 lid 1 sub (a) van het Besluit openbare biedingen Wft. Deze mededeling en de daaraan gerelateerde documentatie houden geen openbaar bod in op de geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van Océ N.V. Deze mededeling is niet voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel of gedeeltelijk, direct of indirect, in of naar de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

GOEDE VOORTGANG BIJ DE VOORBEREIDINGEN VAN HET OPENBAAR BOD OP OCÉ

14 december 2009 . Onder verwijzing naar het gezamenlijke persbericht van Canon Inc. (handelssymbool CAJ) ("Canon") en Océ N.V. (handelssymbool OCE) ("Océ") van 16 november 2009 met betrekking tot het door Canon voorgenomen en volledig uit eigen middelen te bekostigen openbaar bod in contanten, voor alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van Océ (de "Aandelen") tegen een prijs van . 8,60 per Aandeel (het "Bod").
Canon en Océ bevestigen dat goede voortgang wordt geboekt met de voorbereidingen van het Bod. Canon en Océ hebben de voorgenomen transactie aangemeld bij de mededingingsautoriteiten van de Europese Unie, de Verenigde Staten, Zwitserland en Taiwan. De Océ Fusiecommissie, de Europese Ondernemingsraad en de Ondernemingsraden zijn en worden voorzien van informatie met betrekking tot het Bod in overeenstemming met de van toepassing zijnde regels en regelingen. Canon verwacht een verzoek tot goedkeuring van het Biedingsbericht aan de Stichting Autoriteit Financiële Markten ("AFM") in te dienen voor 8 februari 2010. Dit is de uiterste datum waarop volgens de Nederlandse wetgeving een verzoek tot goedkeuring bij de AFM moet worden ingediend. Het senior management van beide ondernemingen werkt eendrachtig samen teneinde het proces voorspoedig te laten verlopen.

Voor meer informatie