Ingezonden persbericht


Tele2 Zakelijk levert vaste telefonie aan TU Delft, TU Eindhoven en Universiteit Twente

Amsterdam, 14 december 2009. Tele2 Zakelijk maakt vandaag bekend dat het een contract heeft gesloten voor ruim drie jaar met TU Delft, TU Eindhoven en Universiteit Twente voor het leveren van vaste telefonie over ISDN 30. De drie technische universiteiten zijn verenigd in de federatie 3TU en hebben gezamenlijk een Europese aanbesteding gedaan. De drie contracten hebben de optie om twee keer met een jaar verlengd te worden en vertegenwoordigen samen een totale contractwaarde van ongeveer 3,5 miljoen.

"Wij leveren meer dan het product telefonie. Wij bieden persoonlijke service bij de oplevering en tijdens het operationeel zijn van de dienst", aldus Roy van Oosteroom, directeur Tele2 Zakelijk. "Wij zijn trots dat TU Delft, TU Eindhoven en Universiteit Twente samen kiezen voor de beste prijs in combinatie met de kwaliteit en service van Tele2 Zakelijk."

"De gezamenlijke aanbesteding met drie Technische Universiteiten heeft ervoor gezorgd dat wij de aanbieder hebben gevonden met de economisch meest voordelige aanbieding", verklaart Paul Jacobs, inkoopmanager TU Eindhoven. "Wij hebben niet alleen gekozen voor de beste prijs, maar ook voor de kwaliteit van het eigen netwerk en de dienstverlening van Tele2 Zakelijk."


- EINDE -



Ingezonden persbericht