Ingezonden persbericht


Vaccinaties Mexicaanse griep in accommodatie van De Boer

In opdracht van het GHOR (Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen) regio Haaglanden heeft De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties, een tijdelijk vaccinatiecentrum gebouwd voor de gemeente Den Haag. Naast de oplevering en inrichting van dit vaccinatiecentrum, dat gebouwd is in het Zuiderpark, zorgt De Boer eveneens voor de inrichting van tien sporthallen in de regio. Deze sporthallen functioneren eveneens als vaccinatielocaties.

De Boer leverde de tijdelijke accommodatie in het Zuiderpark, die een oppervlakte heeft van 3250 vierkante meter, voor de eerste vaccinatieronde in november op. Deze week wordt de accommodatie voor de tweede ronde opnieuw in gebruik genomen.

De heer A.A.H.M. van Dijk, Regionaal Geneeskundig Commandant GHOR Haaglanden: 'Bij De Boer begrijpen ze wat de klant verdient. Ik ben heel tevreden over de afspraken die we konden maken en de fantastische wijze waarop zij actie ondernamen.'

De Boer heeft internationaal ruime ervaring en expertise met het snel leveren van noodruimten en aanvullende voorzieningen bij calamiteiten en rampen. Zo bouwde de onderneming een tijdelijk mortuarium voor de slachtoffers van orkaan Katrina in New Orleans, en werden studenten van de TU Delft enkele maanden ondergebracht in tijdelijke collegezalen nadat het gebouw van de faculteit Bouwkunde door een brand volledig in de as was gelegd.

Over De Boer

De Boer is de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zweden en Dubai. De Boer is ook vertegenwoordigd in Qatar, Rusland en de Verenigde Staten. De onderneming heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loop dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder.

www.deboer.com

EINDE PERSBERICHT