Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
(zondag 13 december 2009)

RADIONL Winnaar Vakprijs Nederlandstalige Lied 2009

SNEEK - RADIONL heeft opnieuw de Vakprijs voor het Nederlandstalig Lied in de categorie 'Radiozender' in de wacht gesleept. De prijs, een bronzen beeld, werd zondagmiddag 13 december aan RADIONL directeur Sjouke Mulder uitgereikt in het Holland Casino te Breda.

RADIONL directeur Sjouke Mulder: "We zijn hier erg blij mee. We moesten het dit jaar opnemen tegen 100% NL, Radio Atlantis en Radio Hollandio. Alle drie goeie radiostations en natuurlijk hoor je dan graag dat je net als vorig jaar de beste bent. Het bevestigt de rol die we als radiostation spelen in de promotie en presentatie van het Nederlandstalige product."

De Vakprijs voor het Nederlandstalige Lied bestaat sinds 2008. De deelnemers brengen zelf hun stem uit in de verschillende categoriën. De vakprijs wil middels dit jaarlijkse evenement de positie van het Nederlandstalige lied, en de verspreiders ervan, versterken.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers uit de jaren '50 tot de bekende hits van nu. Voor meer informatie kijk op www.radionl.fm
---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht