Tools4ever lanceert nieuwe versie van UMRA


BAARN, 20091214 -- Tools4ever, leverancier van software en consultancy diensten op het gebied van Identity and Access Management (IDM | IAM), introduceert een nieuwe versie van haar voornaamste product UMRA (User Management Resource Administrator). UMRA is een bedrijfsbrede software oplossing voor het beheren van user accounts. Dankzij UMRA wordt het manueel of via scripting toevoegen en verwijderen van bijvoorbeeld user accounts overbodig. Hierdoor kunnen IT-afdelingen zich richten op meer kritische taken. De nieuwste versie van UMRA biedt een aantal nieuwe connectors met veel gebruikte applicaties, waaronder de Elektronische LeerOmgeving It's Learning.

Naast deze nieuwe connectors biedt UMRA nu een aantal nieuwe functionaliteiten voor Lotus Notes gebruikers. Zo ondersteunt UMRA de nieuwste versie van Lotus Notes en is het mogelijk om via Lotes ID Vault wachtwoorden van user accounts in Lotus Notes te resetten. Daarnaast kan UMRA de opdracht geven om documenten uit de Lotus Notes database te verwijderen.

Jacques Vriens, oprichter en CEO van Tools4ever: "Het beheren van user accounts is voor systeembeheerders een tijdrovende en vervelende taak. Wij zien dat deze werkzaamheden vaak nog handmatig worden uitgevoerd, wat vaak resulteert in langdurige processen. Dat is inefficient en kostbaar omdat eindgebruikers niet aan de slag kunnen. De processen rondom user accounts kunnen met UMRA volledig geautomatiseerd worden. Zo kunnen helpdeskmedewerkers, managers of eindgebruikers zelf een wijzigiging door voeren of kan een HR-systeem als bronsysteem worden gebruikt. Dit betekent een enorme lastenverlichting voor de systeembeheerders."

Naast UMRA biedt Tools4ever diverse andere Identity Management oplossingen, waaronder oplossingen voor password management en single sign on. Tools4ever onderscheidt zich door de zeer snelle implementatietijd, no-nonsens benadering en lage TCO.

Een gedetailleerd overzicht van de nieuwe functionaliteiten in UMRA 10.3 vindt u op www.tools4ever.com/products/user-management-resource-administrator/release/





Ingezonden persbericht