Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hyperspecialist in banden houdt succesvolle actie ook in 2010

Profile Tyrecenter reikt 4.400 mensen gratis
all-in APK keuring uit

Ruim 4.400 adressen ontvangen een all-in APK die hoort bij de hoofdprijs en straatprijs van de Money Back-actie van Profile Tyrecenter. Voor haar 20-jarig jubileum riep de bandenspecialist met de Money Back-actie klanten op hun factuur te registreren om zo kans te maken op restitutie van het factuurbedrag. 'Met 35.000 geregistreerde facturen haalden we ruim 60% meer registraties dan we vooraf verwachtten', aldus Directeur Retail Harm Nieboer. De hoofdprijs en APK-straatprijs vielen in Geldermalsen (postcodecijfer 4191). De Money Back-actie krijgt vanwege het succes een vervolg in 2010.

Vervolg in 2010
Harm Nieboer, Directeur Retail van Profile Tyrecenter: "Met de Money Back-actie wilden we onze klanten in het middelpunt van de jubileumviering zetten. Met 35.000 registraties eindigden we 60% hoger dan we vooraf dachten! Dat is voor ons meer dan voldoende aanleiding om de Money Back-actie in 2010 voort te zetten. We zullen dat doen in een nog spectaculairdere vorm. Afgelopen jaar betaalden we maandelijks aan een particuliere berijder het factuurbedrag terug en reikten aan een zakelijke/lease berijder een reischeque uit. Bovendien was er een extra prijs voor de 10.000ste inschrijving voor de Money Back-actie. De actie bracht veel bestaande en nieuwe klanten naar onze vestigingen."

Speciale APK-straatprijs
De winnaar van de hoofdprijs van de Money Back-actie is de familie Van Wijk-van Herel uit Geldermalsen, klant van Profile Tyrecenter Nout uit dezelfde plaats. De hoofdprijs bestaat uit een gratis band-/velgcombinatie t.w.v. ¤ 1.000,- en een gratis all-in APK. Alle huishoudens met dezelfde vier-cijferige postcodecombinatie (4191) - in dit geval 4.400 adressen in heel Geldermalsen - krijgen bericht dat zij de APK-straatprijs hebben gewonnen: een gratis all-in APK voor een voertuig.

Profile Tyrecenter
Profile Tyrecenter bestaat in 2009 20 jaar. De ruim 200 aangesloten bedrijven in Nederland, België en Roemenië zijn specialisten op het gebied van banden en velgen. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers die merkonafhankelijk zijn. Ook bieden zij compleet allround auto-onderhoud (inclusief APK). Profile Tyrecenter richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt en wordt gedreven door de liefde voor het vak en de passie tot in ieder detail. Profile Tyrecenter is een onderdeel van The Alwaysbemobile Company, gevestigd in Veenendaal. The Alwaysbemobile Company is de grootste merkonafhankelijke internationale franchiseorganisatie op het gebied van banden, velgen en fullservice auto-onderhoud. In 2008 behaalde The Alwaysbemobile Company een omzet van ruim ¤ 360 miljoen.

EINDE BERICHT

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht