Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Ulft - Ruitentikker verdacht van 17 vernielde ruiten      |

Aanvulling op eerder bericht van vandaag !!


De 33-jarige man uit Ulft die zondagmiddag 13 december werd aangehouden wegens het vernielen van een ruit in het centrum van Ulft, wordt er van verdacht de afgelopen maanden in totaal 17 ruiten in het centrum van zijn woonplaats te hebben vernield. De schade bedraagt enkele duizenden euro's.


Vanaf 15 oktober tot afgelopen weekeinde heeft de politie in totaal 17aangiften van vernielde ruiten, waaronder etalageruiten en de ruiten van het politiebureau in Ulft in behandeling genomen. In vrijwel alle gevallen werd de ruit met een steen ingegooid.


De politie had de man al langer in het vizier en kon hem zondagmiddag dankzij een opmerkzame burger, die een goed signalement wist op te geven, aanhouden. De man zit nog in hechtenis. Naar verwachting zal de schade op de man worden verhaald.
Een motief voor zijn daden heeft de man nog niet kunnen aangeven.


het eerdere bericht van vandaag !!!!

|     |Ulft -  vernieling ruit                                   |

Een 33-jarige man uit Ulft is zondagmiddag 13 december aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in het centrum van zijn woonplaats een ruit te hebben vernield.


De politie kreeg omstreeks 14.00 uur een melding van een vernieling van een ruit bij de passage aan de Kerkstraat in Ulft. Aan de hand van een duidelijk signalement werd de verdachte aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.


-----------------------

(





(

---- --