Gemeente Beverwijk


Inspraak stedenbouwkundig ontwerp Ladder 4/5 Broekpolder

Datum
woensdag 2 december 2009
Soort
inspraak
Omschrijving
Op dinsdag 15 december 2009, vanaf 19:30 uur wordt er een inspraakbijeenkomst gehouden met betrekking tot Ladder 4/5 van de Broekpolder. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het Stadskantoor. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Het stedenbouwkundig ontwerp geeft in hoofdlijnen aan hoe het plandeel wordt ingericht en hoe het wordt ingepast in het totaal van de Broekpolder. Ingesproken kan worden op de aard en de situering van de verschillende functies, zoals bijvoorbeeld de wegen, het parkeren, de groenvoorziening en speelplaatsen.

Ter inzage
Het maaiveld ontwerp ligt vanaf 7 december 2009 gedurende vier weken ter inzage bij het Publieksbureau van de gemeente Beverwijk, President Kennedyplein 1 te Beverwijk en bij het Raadhuis Heemskerk, Bachstraat 6 te Heemskerk tijdens de reguliere openingstijden. U kunt het ontwerp hieronder ook downloaden.

U kunt uw reacties op het maaiveldontwerp schriftelijk of mondeling indienen. Mondeling reageren is mogelijk tijdens de inspraakbijeenkomst. Schriftelijke reacties kunt u tot 8 januari 2010 richten aan burgemeester en wethouders van Beverwijk, Postbus 450, 1940 AL te Beverwijk.

Locatie(s)
Beverwijk
Bestanden
Stedenbouwkundig ontwerp Ladder 4/5 (5MB) 2-12-2009