Politie Gelderland-Zuid

Buurtonderzoek na bekrassen auto's

Wijchen, 15-12-2009 o De politie in Wijchen onderzoekt een reeks vernielingen aan autos die werden gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag. Tussen 23.00 uur en 01.30 uur werden 14 autos bekrast of vernield. Dit gebeurde ter hoogte van Abersland 13 en 15e straat en Huissteden 10e straat. Maandagochtend hebben agenten in die omgeving een buurtonderzoek gehouden.

Zondag maakte één van de gedupeerde bewoners melding van de vernielingen. De politie roept andere gedupeerden op om eveneens aangifte te doen, bijvoorbeeld via internet. Onderzocht wordt of een groep personen die zaterdagavond langskwam vanuit de Boskriek in de richting van Huissteden en Diepvoorde iets met de vernielingen van doen hebben. Anders kunnen zij voor de politie belangrijke getuigen zijn.

Mensen die afgelopen zaterdagnacht gezien hebben dat er in de genoemde straten Abersland en Huissteden vernielingen werden gepleegd of in de buurt andere opmerkelijke dingen hebben waargenomen, worden verzocht hun informatie door te geven aan politieteam Wijchen. Het team is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.
(08)

Laatst gewijzigd 15-12-2009 8:34 | © Regio Gelderland-Zuid |