Gemeente Dongen

Meld uw kampioenen aan voor het Sportgala 2010!

Publicatiedatum: 15-12-2009

Welke sporter of welk team van uw sportvereniging / sportorganisatie heeft in 2009 een bijzondere prestatie geleverd en komt volgens u in aanmerking voor de titel Sportman, Sportvrouw of Sportteam van het jaar? Wie verdient er een plaatsje in de Eregalerij Sportgala Dongen, die sinds 15 september jl. in De Salamander te bewonderen is?

De bal
De gemeente Dongen huldigt de winnaars op dinsdag 23 februari 2010 tijdens het Sportgala in het gemeentehuis. Dat lijkt nog ver weg, maar het organiserend comité is nu al druk bezig met de voorbereidingen voor februari. Het thema De Bal zal als een rode draad en op een heel bijzondere manier door het programma lopen.

Jeugd en senioren
De besturen en de jeugdafdelingen van de verenigingen hebben een brief ontvangen met formulieren. Daarmee kunnen zij kandidaten opgeven. Bij de jeugd kunnen sporters tot zestien jaar worden aangemeld; bij de senioren sporters vanaf zestien jaar. Zij kunnen meedingen naar de titels Sportman, Sportvrouw en Sportteam van het jaar. En wie weet heeft de jury een aanmoedigingsprijs in petto.

Voor 22 januari
Dus heeft u een kandidaat? Vul dan, eventueel in overleg met het bestuur of de jeugdafdeling, het formulier in en stuur het voor 22 januari 2010 terug naar de gemeente.

Aanmeldformulier jeugd
Aanmeldformulier senioren

Meer weten? Neem dan contact op met Ton Schakenraad, cluster Zorg, Welzijn en Sport, telefoon (0162) 383 238 of tschakenraad@dongen.nl.