Gemeente Hoogeveen

Gemeentelijke Omnibusenquête naar 4000 inwoners

Bij ruim 4000 willekeurige inwoners van de gemeente Hoogeveen valt eind deze week de Omnibusenquête weer op de deurmat. De overige inwoners kunnen de vragenlijst digitaal invullen op www.hoogeveen.nl (klik op button Omnibusenquête) of een enquêteformulier afhalen in het Compagnieshuis aan het Raadhuisplein in Hoogeveen. De enquête staat vrijdag 18 december vanaf 00.00 uur online. Invullen kan tot 11 januari.

Waarom ook alweer? De enquête verschaft de gemeente waardevolle informatie over wat we met elkaar vinden van tal van onderwerpen. Bijvoorbeeld over hoe we onze woonomgeving, voorzieningen of stadscentrum beleven. Het onderzoek levert dus informatie op die de gemeente helpt zicht te krijgen op de effecten van het gemeentelijke beleid en handelen. Deelname aan de enquête is daarom zowel voor de gemeente als voor de inwoners van groot belang.

Wateroverlast

Dit jaar wordt extra aandacht besteed aan wateroverlast onder en rond de eigen woning. Met de verkregen informatie kan de gemeente gerichter aan de slag.

Degenen die de vragenlijst hebben ingevuld maken kans op een bioscoop- of theaterbon-voor-twee naar keuze.

De uitkomsten van eerdere Omnibusenquêtes zijn te vinden op www.hoogeveen.nl onder Bestuur en Organisatie (feiten en cijfers).

Afzender: college van B&W