Gemeente Stein


Aanbod IZA Cura 2010

U vindt uw gezondheid waardevol? Dan is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Ook als u een laag inkomen heeft. Daarom heeft uw gemeente samen met IZA Cura een uitgebreide én betaalbare zorgverzekering voor u samengesteld.

Is uw inkomen lager dan 120% van de bijstandsnorm? Dan kunt u deelnemen aan de IZA Cura Zuid Limburg Zorgverzekering. Deze bevat: de basis zorgverzekering, een aanvullend pakket en tandheelkundige zorg. U betaalt zelf iedere maand ⬠113,86 (22 jaar en ouder). Verzekerden van 18 tot en met 21 jaar betalen ⬠103,30 per maand.

Ook in 2010 krijgt u van uw gemeente een tegemoetkoming in de premie van ⬠120,- per jaar, uitbetaald in twee termijnen (april en oktober). Wij zullen hiervoor begin 2009 uw inkomensgegevens opvragen. Let wel: deze bijdrage is alleen bedoeld voor mensen met een inkomen lager dan 110% van de bijstandsnorm.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van IZA Cura?
- Extra lage premie die ingehouden wordt via automatische incasso.
- Een uitgebreid verzekeringspakket met ruime vergoedingen. Ook voor hoge kosten zoals tandarts, brillen en fysiotherapie.
- Iedereen kan deelnemen aan IZA Cura. Niemand wordt uitgesloten op basis van medische gronden.

- Geen administratieve rompslomp omdat lopende machtigingen van de huidige zorgverzekeraar kunnen worden overgenomen en omdat wij uw huidige verzekering graag voor u opzeggen.

- Nota's hoeft u niet zelf voor te schieten.

Gratis Parkstadpas!
Meld u zich aan voor deze voordelige zorgverzekering, dan moet u vóór 21 december 2009 het aanmeldformulier van IZA Cura Zuid Limburg invullen, ondertekenen en opsturen in bijgevoegde antwoordenvelop. U ontvangt dan een gratis Parkstadpas. De pas geeft recht op tal van voordelen en extraâs. Zoals korting op kaartjes voor Roda JC, twee theaterkaartjes voor de prijs van één, korting bij de Harense Smid Heerlen of voordelig een dagje uit. Kijk voor nog meer informatie én nog meer kortingen op www.parkstadpas.nl.

Heeft u vragen of hulp nodig?
Met een vraag over IZA Cura en de vergoedingen belt u IZA Cura op 0800-345 67 77 (gratis). U kunt natuurlijk ook www.izacura.nl bezoeken of binnenlopen bij het zorgloket op 25 november of 16 december. Zij houden daar van 14.00-16.00 uur spreekuur.
Met vragen over de tegemoetkoming in de premie e.d. kunt u contact opnemen met de afdeling Werk en Inkomen, telefoon 046-4359393 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en op woensdag tot 17.00 uur) of kijk op www.gemeentestein.nl voor een antwoord op de meest gestelde vragen.

Een informatiemap met het aanmeldformulier, vergoedingenoverzicht en folder is o.a. bij het zorgloket, bibliotheek en gemeentehuis af te halen.