Nu online: www.dakterras.info, weblog over dakterrassen

15/12/2009 11:37

Beemster Werklust B.V.

Dakterrasbouwer Dakterras.nl biedt vanaf nu een weblog met praktische informatie geheel toegespitst op het bouwen, inrichten en beplanten van een dakterras. De site met veel beeldmateriaal is bedoeld voor (toekomstige) dakterrasbezitters.

Dakterras.nl is onderdeel van Bouwgroep Beemster Werklust, een aannemersbedrijf dat al meer dan 350 dakterrassen gerealiseerd heeft. Zij leveren informatie aan over vergunningen, aanleg en constructie. Artikelen over beplanting, styling en inrichting worden geschreven door groenauteur Loes Langendijk en Suze Peters van Plantaardig; een bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van groene dakterrassen.

Op de site vind je elke week nieuwe bijdragen over de volgende onderwerpen.

Inspiratie, projecten in beeld, showroom

Vergunningen, constructie, aanleg

Styling, inrichting en trends

Beplanting, bomen en verzorging

Schaduwmakers, windvangers en verlichting

Buitenleven: baden, koken, eten en ontspannen

De samenwerking tussen Dakterras.nl en Plantaardig ontstond een paar jaar geleden door een groeiende vraag naar geheel ingerichte dakterrassen. Het ontwerp en aanleg worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en door een perfecte planning, timing en coördinatie worden nu dakterrassen in korte tijd volledig ingericht afgeleverd. Alle gebundelde expertise en knowhow zijn nu toegankelijk op www.dakterras.info.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.dakterras.info