Cash4Gold biedt gouden diensten aan in Nederland

15/12/2009 11:02

Weber Shandwick Nederland

Den Haag, 15 december 2009 - Cash4Gold, de grootste koper van edele metalen per post wereldwijd, heeft haar diensten uitgebreid naar Nederland. Cash4Gold is het eerste bedrijf dat goud van particulieren koopt per post en inruilt voor geld. Na deze gouden greep in Amerika, Engeland, Canada en de US kan de consument nu in Nederland via TNT ook veilig, snel en gemakkelijk sieraden of andere metalen omruilen voor geld. Bij Cash4Gold krijgt de consument geld in ruil voor de smeltwaarde van het voorwerp. Door de snelle service van Cash4Gold heeft de consument binnen enkele dagen na de waardebepaling het bedrag op de bankrekening. En dat is een welkome aanvulling in deze dure tijden.

In plaats van een persoonlijk bezoekje te brengen aan een juwelier of pandjeshuizen, kan de Nederlandse consument nu bij Cash4Gold direct online of telefonisch hun gebruikte sieraden verkopen. "Ons bedrijf heeft als eerste het verkopen van goud via de post opgezet en wij verheugen ons erop dat wij de veilige, makkelijke, snelle dienst, met een garantie voor 100% tevredenheid, van Cash4Gold nu ook aan kunnen bieden aan de inwoners van Nederland", zei Cash4Gold CEO Jeff Aronson.

Goud per post en geld in de hand; hoe werkt het?

Cash4Gold accepteert goud, zilver en platina en betaalt op basis van de kwaliteit en hoeveelheid van het edele metaal dat in een sierraad zit, beter bekend als de smeltwaarde. De smeltwaarde is uitsluitend gebaseerd op de edele metalen in een sierraad en houdt geen rekening met decoratieve, kunstzinnige of gevoelswaarde. Via www.cash4gold.com of telefoon vraagt de consument een pakket aan. Het sieraad of ander edelmetalen voorwerp kan via de betaalde en verzekerde envelop per post naar Cash4Gold worden verzonden.

In de moderne fabriek van Cash4Gold testen opgeleide professionals de edele metalen en bepalen natuurlijk de uiteindelijk waarde van het product. Cash4Gold laat de consument de waarde weten en deze kan binnen 12 dagen besluiten in te gaan op dit 'aanbod'. Is de consument niet akkoord met het aangeboden bedrag dan krijg je het goud gewoon weer teruggestuurd. Dat is de 100% tevredenheidsgarantie die Cash4Gold haar klanten beloofd.

Over Cash4Gold

Cash4Gold is de belangrijkste koper van edele metalen in de wereld en koopt onder meer goud, zilver en platina van particulieren. Jeff Aronson richtte het bedrijf op in 2007 in de US. Cash4Gold is nu ook actief in de de Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Spanje en Nederland. Meer informatie op www.cash4gold.nl of bel 0800-020-6231.





http://www.cash4gold.com