Omnitech krijgt overweldigende respons voor KWDF op EuroStar 2009 15/12/2009 11:02

PR Newswire

AMSTERDAM en MUMBAI, India, December 15 /PRNewswire/ -- Eurostar 2009, een driedaagse softwaretestbeurs die werd gehouden in Zweden en van start ging op 30 november 2009, eindigde in een euforische toon. Het succes van het evenement is overduidelijk geweest wanneer men kijkt naar de overweldigende respons die wereldwijde IT-bedrijven mochten ontvangen op hun softwaretestdiensten. Omnitech InfoSolutions (BSE: 532882), India's toonaangevende provider op het gebied van bedrijfsbeschikbaarheid en
-continuïteit, bevond zich onder de toonaangevende softwaretestbedrijven die erkenning mochten ontvangen van de softwaretestprofessionals in de Europese regio.

Door middel van Eurostar 2009 creëerde Omnitech InfoSolutions een platform om zijn Testing 2.0-suite te demonstreren. Het "Keyword Driven Framework" (KWDF, door sleutelwoorden aangestuurde structuur), dat een belangrijk onderdeel vormt van deze suite, trok maximale aandacht. KWDF is een verzameling van best practices, processen, scripts en hulpmiddelen voor een succesvolle testautomatisering voor Europese softwaretestteams.

Dit initiatief heeft de onderneming geholpen om haar aanwezigheid in Europa voor wat betreft haar softwaretestdiensten, verder te versterken.

In een reactie op het evenement zei de heer Anurag Shah, CEO - Technology Services, Omnitech InfoSolutions Ltd: "De beurs op Eurostar 2009 is nu uitgegroeid tot een van de grootste en meest populaire softwaretestbeurzen in de wereld met meer dan 1000 testprofessionals, die door hun deelname aangaven hoeveel belangstelling ze hadden. Op het evenement kwamen brancheleiders van over de hele wereld samen om de behoefte aan softwaretestdiensten in Europa te bespreken. Wij zijn zeer enthousiast over de reactie die onze oplossingen hebben mogen ontvangen op de beurs, en hebben alle vertrouwen in een nauwere samenwerking met diverse Europese bedrijven om hen in staat te stellen op een praktische, tijdgebaseerde en uiterst kosteneffectieve manier automatische testsystemen te implementeren.

Over Keyword Driven Framework (KWDF)

Het Keyword Driven Framework (KWDF) is een verzameling van best practices, processen, scripts en hulpmiddelen voor succesvolle automatiseringtesten. Omnitech maakt gebruik van beproefde, geteste, en bewezen KWDF-methoden voor zijn klanten om de toepassing van de juiste hulpmiddelen, vaardigheden, de juiste planning van de werkzaamheden, en het opzetten van de juiste communicatiekanalen te garanderen. Dit vermindert zowel de risico's als de hoge overheadkosten voor communicatie. Het garandeert eveneens het succes van de automatiseringstesten en een snelle winst op investeringen. Omnitech heeft uitgebreid samengewerkt met klanten voor hun testautomatiseringsbehoeften en succes geboekt bij het verbeteren van de resultaten.

Over Omnitech InfoSolutions Ltd

Omnitech InfoSolutions Ltd (BSE-code: 532882) is India's grootste provider op het gebied van bedrijfscontinuïteit en herstel na rampen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment van diensten op het gebied van bedrijfsbeschikbaarheid. Deze omvatten infrastructuurbeheerdiensten, applicatiebeheerdiensten en prestatiebeheerdiensten. Omnitech is ook gespecialiseerd in bedrijfscontinuïteitsdiensten, welke bestaan uit advies en beheer op het gebied van gegevensherstel, gegevensopslagdiensten (data vaulting) en werkplekhersteldiensten. Daarnaast biedt Omnitech ook nog eens kant-en-klare IT-oplossingen aan, zoals server- en opslagconsolidatie, virtualisatie, netwerkintegratie-oplossingen, en gegevenscentrumoplossingen.

De bedrijfsactiviteiten zijn verspreid over de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Bahrein en Japan. Het klantenbestand omvat sectoren als BFSI (banken, financiële dienstverlening en verzekeringen), productiebedrijven, nutsbedrijven, de dienstensector, en IT- & ITES-organisaties.

Omnitech is het eerste Indiase IT-bedrijf dat een door derden beheerd werkplekherstelcentrum in India op heeft gezet - dit door middel van Omnicentre. Het bedrijf wil wereldwijd een keten van DRMS-centra (Disaster Recovery Management System, beheersysteem voor herstel na rampen) openen om zakelijke veerkracht te bieden voor werkplekken, gegevens, en systemen. Bezoek voor meer informatie de wereldwijde bedrijfswebsite,
http://www.omnitechglobal.com

Neem voor meer informatie contact op met:

In India: Mr Ayan Mitra, hoofd marketing Omnitech InfoSolutions Limited, Email-ayanm@omnitechindia.com, +91-98923-98289

In Nederland: Dhr. Sanjay Mishra, Europe Omnitech Technology Services BV. Email-sanjay@omnitechglobal.com, +31-626517635
Neem voor meer informatie contact op met: In India: Mr Ayan Mitra, hoofd marketing Omnitech InfoSolutions Limited, Email-ayanm@omnitechindia.com, +91-98923-98289; In Nederland: Dhr. Sanjay Mishra, Europe Omnitech Technology Services BV., Email-sanjay@omnitechglobal.com, +31-626517635






-