Gemeente Son en Breugel


start

Gebiedspromotie Sonniuspark van start

Deze week verschijnt de eerste advertentie Wonen in uw eigen Park in de krant. De eerste woning in de nieuwe Sonse wijk Sonniuspark wordt in januari opgeleverd.
Het is het startsein voor een besluit van de gemeente Son en Breugel om het woonpark ook in de regio direct buiten Son en Breugel, bekend te maken.
Het doel is de overige 600 (koop-)woningen te realiseren.

Met de slogan Wonen in uw eigen park trekken de samenwerkende bouwpartners Domein en Van Wanrooij met de gemeente Son en Breugel de regio in. Belangrijk is de nieuwe website www.Sonniuspark.nl met realistische impressies van de wijk.

Voor belangstellenden ligt vanaf volgende week een kleurenbrochure gereed bij de gemeente. Zowel in de brochure als op internet prijken artist impressions van deze nieuwe groene wijk. Belangstellenden kunnen zich melden bij Domein en Van Wanrooij voor het aanbod van koopwoningen in het park of bij de gemeente voor een bouwkavel om een eigen ontworpen droomwoning te bouwen.

Wethouder Hans Overbeek van Ruimtelijke Ontwikkeling vertelt dat de informatie en mooie beelden vooral nog op de website www.Sonniuspark.nl en op papier te vinden zullen zijn. Maar met het uitreiken van de eerste sleutel aan het begin van 2010 zal de wijk letterlijk tot leven komen. De eerste van de vier buurten die gerealiseerd zal worden, is De Hoven Zuid.
Daarna zullen buurten als De Hoven Noord, Bosrand, de Brink en Rooijseweg snel volgen.