Delta


---

DELTA `Top Werkgever 2010'

Middelburg, 15-12-2009

DELTA mag zich in 2010 officieel `Top Employer' noemen. Deze titel is het bedrijf afgelopen zaterdag toegekend door het CRF Institute. Jaarlijks voert CRF in twaalf landen `het Top Employers onderzoek' uit. Het resultaat is een overzicht van organisaties die goede voorwaarden scheppen voor hun medewerkers. In totaal hebben 48 Nederlandse bedrijven deze titel gekregen.

Het CRF Institute beoordeelt bedrijven aan de hand van vijf criteria die de loopbaankeuze van werknemers beïnvloeden: arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden, training & ontwikkeling, werkomstandigheden en bedrijfscultuur. Alleen de bedrijven die de norm behalen, mogen het keurmerk voeren. Sinds 1991 heeft CRF een eigen onderzoeksmethode ontwikkeld waarmee toporganisaties geïdentificeerd worden op het gebied van HR, leiderschap en strategie.

DELTA gooide hogen ogen bij alle onderdelen en kreeg daarom het keurmerk toegekend. Paul van Raay, directeur HR bij DELTA, is zeer verguld met deze titel. "DELTA investeert al jaren in een positief personeelsbeleid. Deze titel zie ik als een bekroning."

DELTA N.V. is een zelfstandige fullserviceprovider op het gebied van (duurzame) energie en water, milieudiensten, digitale diensten, netbeheer en infrastructuur. Door deze diensten gecombineerd aan te bieden, speelt DELTA in op de behoefte aan comfort en gemak. Voor de particuliere klant betekent dit: één leverancier voor alles wat via een kabel of leiding het huis binnenkomt. Voor de zakelijke afnemer: een op maat gemaakt contract waarin DELTA een gewenste combinatie van diensten aanbiedt, tegen scherpe voorwaarden. Bij DELTA werken ruim 3.650 mensen (fte's). De aandelen van DELTA zijn in handen van negentien Zeeuwse en Brabantse gemeentes en de provincies Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.