MyPoi World geeft gratis navigatiestem van de Kerstman weg.

15/12/2009 15:07

MyPoi World B.V.

Nederland staat weer helemaal in het teken van de kerst. De kerstbomen zijn opgetuigd en de huizen zijn weer versierd met lichtjes en kerstkransen. Om helemaal in de kerststemming te komen geeft het Oldenzaalse bedrijf MyPoi World gratis de navigatiestem van de Kerstman weg. De navigatiestem bevat leuke en verrassende woordspelingen die geheel in het teken van de kerst staan. Met de navigatiestem van de Kerstman wordt het wel heel gezellig in de auto.

De stem wordt eenvoudig op het navigatiesysteem geladen met MyPoi Manager, het populaire laadprogramma voor stemmen, flitspalen en POI's (Nuttige Plaatsen), dat gratis te downloaden is op www.mypoiworld.com. Tevens heeft het programma een ingebouwde Google(TM)Maps functie waarmee de gebruiker eenvoudig zelf POI's kan maken en kan organiseren in bestaande of nieuwe POI-mappen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.mypoiworld.com/Kerstman-Navigatiestem.kerstman.0.html


Noot voor de redactie:

Over MyPoi World

MyPoi World is een jong bedrijf, actief in de markt van navigatiesystemen en navigatiesoftware. MyPoi World heeft tot doel hoogwaardige content en applicaties te leveren aan gebruikers van navigatiesystemen. MyPoi World heeft een softwareprogramma ontwikkeld dat de complexiteit van het laden van dergelijke informatie op navigatiesystemen terugbrengt tot een druk op de knop. Sinds oktober 2007 heeft het bedrijf ruim 100 verschillende producten op de markt gebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (