ISN lanceert nieuwe marketingtool voor mobiele telefoon

15/12/2009 16:07

Internet Service Nederland B.V.

Zoetermeer, 15 december 2009- Internet Service Nederland B.V. (ISN) komt met een nieuwe marketingtool genaamd Wificonnect. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. De functionaliteiten op de mobiele telefoon neemt een enorme toevlucht, een reden voor ISN om Wificonnect te lanceren.

Het concept: Wificonect

Wificonnect stelt bedrijven in staat om streaming video, audio en tekstpresentaties (of combinaties hiervan) via het web aan te maken en rechtstreeks te versturen naar een geplaatste Wifi-zender. Door gebruik van Wifi kunnen bezoekers, die zich in het gebied van deze zender bevinden, de presenaties vervolgens met mobiele telefoon geheel kosteloos en in hoge kwaliteit bekijken

Directeur Wim Zech: "Eigenlijk laat Wificonnect objecten in de fysieke wereld praten, via de mobiele telefoon". Het idee is eigenlijk geboren toen ik met mijn gezin in een lange wachtrij voor het museum stond en na 50 minuten wachten ben afgehaakt. Waarom geef je al die wachtende via Wifi niet alvast een promotioneel video- of audiofragment. Met de juiste promo was ik wellicht naar binnen gegaan.





http://www.isn.nl