XS4ALL Nieuwe privacyverklaring XS4ALL

15-12-2009


XS4ALL vindt privacy belangrijk. Dat was zo en dat blijft zo. Dat betekent echter niet dat we stil kunnen blijven staan. Onze huidige privacyverklaring wordt daarom op een aantal punten vernieuwd. Dit is enerzijds noodzakelijk om aan nieuwe wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen. Anderzijds willen we een beter inzicht in wie onze klanten zijn en wat zij wensen zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Alle klanten van XS4ALL worden geïnformeerd over de nieuwe privacyverklaring.

Sommige klanten ontvangen graag informatie van XS4ALL over nieuwe mogelijkheden en diensten, andere klanten stellen dit niet op prijs. XS4ALL zou XS4ALL niet zijn als we de beslissing hierover niet aan onze klanten zelf over zouden laten. Daarom bieden we de mogelijkheid om in het Service Centre een contactprofiel in te stellen. Klanten kunnen daar aangeven of en op welke manier (per brief, e-mail of telefoon) wij met hen in contact mogen treden.

Transparantie blijft voor ons erg belangrijk. De nieuwe privacyverklaring beschrijft daarom tot in detail wat XS4ALL doet met de gegevens van klanten. Ondanks dat onze privacyverklaring verandert, blijven wij de privacy van onze klanten tot het uiterste beschermen. We zullen nooit klantgegevens aan derden verhandelen. De nieuwe privacyverklaring geldt vanaf 15 januari 2010.

Contactprofiel in Service Centre: Ga naar https://service.xs4all.nl/ en kies 'persoonlijke gegevens'.
Nieuwe privacyverklaring: Ga naar http://www.xs4all.nl/privacy/ en klik op de link bovenaan.
Veelgestelde vragen over de privacyverklaring: Ga naar http://www.xs4all.nl/privacy/faq