Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Welk spel wint de GameVillage Top 50 Aller Tijden?

Nijmegen, 7 december 2009 - Vanaf vandaag kunnen gamers hun favoriete games inzenden om mee te doen aan de GameVillage Top 50 Aller Tijden 2009. GameVillage, forum voor gameliefhebbers uit Nederland en België en organisator van deze Top 50, geeft onder de inzenders een Limited Edition Zelda box weg, gesponsord door Nintendo.

In een speciale topic op het forum kunnen leden hun persoonlijke top 5 opgeven om geplaatst te worden in de Top 50, welke een verzameling zal weergeven van alle nominaties. De nummers één die worden doorgegeven krijgen vijf punten, de nummers vijf krijgen één punt. Na een week worden alle punten per spel opgeteld en zo vormt zich een top 50.

"Vanaf dinsdag 15 december maken we op de site de GameVillage Top 50 Aller Tijden 2009 bekend, verspreid over een aantal dagen," aldus Bob, sitemanager van GameVillage. "Op Oudejaarsdag zal bekend worden welk spel het allerbest aller tijden is volgens onze forumleden."

Op 15 december wordt ook de winnaar van de Limited Edition Zelda box bekend gemaakt. Om kans te maken op deze prijs, kunnen gamers hun persoonlijke top 5 doorgeven op www.gamevillage.nl/top50 .

Over GameVillage
GameVillage is een online forum over alles wat met games te maken heeft voor een breed publiek. Zo is er een community voor Playstation, Xbox en PC, waarop leden kunnen discussiëren en vragen kunnen stellen over alle gamingonderwerpen. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er anderen met dezelfde interesses. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussiëren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht