Ingezonden persbericht


Sean Walsh Band nieuwe leden

drummer en bassist verlaten band, repetities met nieuwe leden in volle gang.

Drummer Edwin van der Burgt en bassist Kai Liebrand verlaten de Sean Walsh Band. Het afscheid van Edwin en Kai zal komende dinsdag in café Studio in Tilburg zijn. In goed overleg hebben we met z'n drieën besloten dat het beter is om met andere bandleden door te gaan. Wil je de band voor de laatste keer in oude bezetting zien? Komende dinsdag is het afscheidsoptreden:

Waar: Café Studio, Heuvel 7, Tilburg
Wanneer: Dinsdag 15 december
Aanvang: 22:00

Met de nieuwe bandleden Yvo van Gemert (drums) en Lex van der Beek (bas), wordt druk gerepeteerd om het repertoire in te studeren en nieuw materiaal te schrijven. De Sean Walsh Band staat in 2010 in nieuwe bezetting op het podium.

Sean: Het is best moeilijk om de beslissing te nemen uit elkaar te gaan. We hebben met z'n drieën een boel meegemaakt. Maar de laatste tijd ontbrak er iets in de band. Het klinkt lullig, maar de chemie was weg.. Daarom is het volgens ons beter om uit elkaar te gaan. De nieuwe bassist Lex ken ik al jaren en hij is een geweldige muzikant. Yvo van Gemert wordt de nieuwe drummer en is naast een goede muzikant ook een erg goede producer. Ik heb erg veel zin om straks in de nieuwe bezetting op de planken te staan!