Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Pot verhuist 100% klimaatneutraal.

Op 15 december 2009 om 14.15 uur zal Wim Pot namens Pot Verhuizingen/Logistiek samen met Fokko Spoelstra, wethouder economische zaken en MVO van de Gemeente Apeldoorn een boom aanbieden aan de heer Gerrit Vierboom, directeur van KBS De Zonnewende, Ravelijn 382 te Apeldoorn. De boom dient als bekroning op de recente vernieuwing van het schoolplein.

Ook aanwezig is Peter Wiers van Trees for Travel. Deze stichting heeft onlangs met Pot een overeenkomst afgesloten inzake de compensatie van broeikasgasemissies (CO2) van het wagenpark. Deze overeenkomst houdt in dat Trees for Travel investeert in het herstel van het tropisch regenwoud in ontwikkelingslanden. Daarmee garandeert Trees for Travel dat de door het wagenpark van Pot uitgestoten hoeveelheid CO2 weer uit de lucht wordt gehaald.

Na de ingebruikname in het jaar 2000 van het nieuwe bedrijfsgebouw van Pot, wat volledig wordt verwarmd en gekoeld met warmte uit de aarde, mag Pot nu verklaren dat de verhuis- en opslagactiviteiten voor 100% klimaatneutraal worden uitgevoerd.