Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 10.05 uur op Ned. 2.
14-12-2009

Zaken dinsdag 15 december, LET OP, gewijzigde tijd, de uitzending begint deze dinsdag even voor 19.30
* Halsteren: Steekpartij en mishandeling

* Leidschendam: Woninginbraak

* Almere: Overval postagentschap

* Ulvenhout: Gewapende overval AH

* Duiven: Poging moord/doodslag

* Breukelen: Fraude met bankpas

* Amsterdam: Moord/doodslag

* Resultaten zaken

* Eventueel opgeloste zaken

Halsteren: Steekpartij en mishandeling
Vrijdagmiddag 6 november wordt een vrouw in haar woning in de Dorpsstraat in Halsteren mishandeld en diverse keren gestoken. De vrouw is die middag, rond 15.30 uur, in haar woning als er wordt aangebeld. Ze doet de deur open en meteen hierop stapt een man met een mes naar binnen en wordt meerdere keren geslagen en gestoken.

Ulvenhout: Gewapende overval AH
Dinsdagochtend 1 september wordt een filiaal van Albert Heijn in het Brabantse Ulvenhout door twee gewapende mannen overvallen. De daders komen rond 09.00 uur die ochtend de supermarkt aan de Dorpsstraat binnen terwijl zij een klant bedreigen met een vuurwapen. Ze gaan er uiteindelijk met een aantal sealbags met geld vandoor

Amsterdam: Moord/doodslag 39-jarige vrouw
Zondag 22 november wordt in een kelderbox in Amsterdam-Noord een dode vrouw aangetroffen. Zij blijkt door geweld om het leven te zijn gebracht.

Overige zaken
Leidschendam: Woninginbraak
Vrijdag 19 juni wordt er op klaarlichte dag door 5 mannen ingebroken bij een woning in Leidschendam. zij gaan er uiteindelijk met een kluis vandoor. De hele inbraak is gefilmd.

Almere: Overval postagentschap
Zaterdag 19 september wordt een TNT Postagentschap in Almere door een man overvallen. De overvaller neemt plaats in de rij en pas wanneer hij aan de beurt is bedreigt hij de baliemedewerker met een vuurwapen en eist geld. Er zijn bewakingsbeelden beschikbaar.

Duiven: Moord/doodslag 89-jarige vrouw
Zaterdagochtend 19 september, om 00.30 uur treft de politie een bloedende zwaargewonde vrouw van 89 jaar aan in haar woning in Duiven. Maanden later ligt de vrouw nog steeds in coma en het is nog maar de vraag of zij ooit nog zal herstellen.

Breukelen: Fraude met bankpas
Een 73-jarige vrouw uit Breukelen raakt 22.000 euro kwijt aan een oplichter die op haar naam een nieuwe bankpas aanvraagt. De oplichter staat op camerabeelden gemaakt tijdens het pinnen.