Ingezonden persbericht


Quintiq breidt uit in de VS om groeiende marktvraag op te vangen

's-Hertogenbosch, 15 december 2009 â¤* Softwareleverancier Quintiq, gespecialiseerd in Advanced Planning and Scheduling-oplossingen (APS), breidt zijn Noord-Amerikaanse team uit met drie sales- en marketingprofessionals. Ronald Votto en Bart Romano zijn aangenomen als Senior Sales Executive, en Mark A. Sikowitz wordt de nieuwe Marketing Associate bij Quintiq.

'We zijn erg verheugd dat deze drie professionals ons Noord-Amerikaanse team komen versterken. Dankzij hun brede expertise en verregaande marktkennis kunnen we onze marketing- en salesactiviteiten nog verder professionaliseren', zegt Joachim Arts, Vice-President Business Development van Quintiq.

Votto heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sales. Begin jaren tachtig van de vorige eeuw maakte hij kennis met verschillende strategische en professionele verkoopmethodieken bij een vooraanstaand bedrijf in kantoorartikelen. In de jaren daarna ontwikkelde hij zich tot pionier op salesgebied. Zo maakte hij sales integraal onderdeel van de bedrijfscultuur. Votto heeft verkoopervaring in Japanse, Taiwanese en Koreaanse markten. In zijn voorgaande functie was hij Sales Executive en directeur voor supply chain-consultants. Deze ervaring sluit goed aan bij zijn nieuwe functie-inhoud bij Quintiq.

Romano komt bij Quintiq in dienst als Senior Sales Executive. Hij heeft meer dan 28 jaar ervaring in logistieke software en transportdienstverlening. Voordat hij bij Quintiq in dienst trad, was hij werkzaam voor ORTEC International in Amerika. Dit bedrijf ontwikkelt supply chain-optimalisatieoplossingen voor allerhande logistieke processen. Hier was hij Director of Sales en verantwoordelijk voor de groei in Noord-Amerika. Daaraan voorafgaand werkte hij in verschillende salesfuncties bij CAPS Logistics, i2 Technologies, GEOCOMtms, CSX Transportation en C.H. Robinson.

Sikowitz werkte voordat hij bij Quintiq in dienst trad in verschillende functies, onder meer als Account Executive bij Market Resource Partners, als Business Development Manager bij Nimlok-Philadelphia en als Brand Coach bij Adidas. Sikowitz heeft een bachelor in Marketing.

###

Over Quintiq
Quintiq biedt geavanceerde planning-, scheduling- en supply chainsoftware. De software van het snel groeiende bedrijf, opgericht in 1997, ondersteunt planning en optimalisatie van complexe bedrijfsprocessen in de hele organisatie. Het hoofdkantoor van Quintiq staat in Nederland en het bedrijf heeft vestigingen in Australië, China, Finland, Duitsland, Maleisië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Quintiq heeft meer dan vijfhonderd implementaties in 68 landen op zijn naam staan. Voor meer informatie: www.quintiq.com