Agfa Healthcare kiest wereldwijd voor Career-Builders

15/12/2009 10:00

Career-Builders

Agfa Healthcare, de tak voor medische beeldvorming van de Agfa-Gevaert Group, heeft de wereldwijde doorlichting van haar HR-management toevertrouwd aan Career-Builders uit Kampenhout. Agfa Healthcare koos voor Career-Builders vanwege een doeltreffende en efficiënte audit die in één klap 40 deelaspecten van het HR-management doorlicht.

Vernieuwende HR-audit

" Agfa Healthcare zocht naar een manier om haar HR-management wereldwijd te verbeteren," zegt Tom Rommens, CEO bij Career-Builders. "Geen sinecure. Zeker niet voor een multinational met vestigingen in 40 landen die bovendien vaak een eigen aanpak en cultuur hebben in Human Resources Management. In onze nieuwe HR-audit vond Agfa Healthcare de ideale oplossing voor deze doorlichting. De audit vond plaats met behulp van een onlinevragenlijst die naar 40 deelaspecten van het HR-management peilt. Wereldwijd kregen alle sleutelpersonen van Agfa Healthcare een login waarmee ze via het internet toegang kregen tot de vragenlijst. De antwoorden kwamen automatisch bij Career-Builders terecht. Dat maakte een snelle verwerking en analyse mogelijk. Op enkele weken tijd lag er al een werkbaar rapport klaar. Dat hebben we vervolgens toegelicht in een workshop."

Verschillen drijven boven

Wat brengt de audit precies aan het licht? Tom Rommens: "Onze audit legt de verbeterpunten in het doorgelichte HR-management onvermijdelijk bloot. Voor alle mogelijke deelaspecten van HR komen we tot een objectieve score: rekrutering, successieplanning, talentbeheer, assessments, cultural fit, ... noem maar op. Het resultaat is een helder en kwantificeerbaar instrument waarmee bedrijven hun HR-strategie perfect kunnen stroomlijnen met de bedrijfsstrategie. Op die manier helpen we hen om de traditionele kloof tussen HR-management en CEO te dichten. Iets wat het hele bedrijf ten goede komt."

Over Career Builders

Sinds 2007 specialiseert Career-Builders uit Kampenhout zich in de verschillende HR-domeinen zoals rekrutering, retentiemanagement, competentiemanagement, persoonlijke ontwikkeling, training en HR-audits. Het bedrijf telt zowel kmo's als multinationals tot haar klantenkring. Enkele namen: BASF, Euroclear, Vrije Universiteit Brussel en Agfa Healthcare. Career-Builders stelt vandaag 8 mensen tewerk.