Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome Kerstvakantie bij de Aviodrome
Langlaufen langs de vliegtuigen

Lelystad, 14 december 2009 - Afgelopen weekend werd de kerstperiode bij de Aviodrome feestelijk ingeluid. Tijdens een gezellig evenement werden door Derek Ogilvie de honderden lampjes, die de Boeing 747 JumboJet sieren, voor het eerst ontstoken. De lampjes branden dagelijks na zonsondergang bij Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op vliegveld Lelystad. De Boeing maakt onderdeel uit van een speciaal kerstprogramma dat bij de Aviodrome georganiseerd wordt. De duizenden lampjes veranderen de Aviodrome in de Kerstdrome.

Rondleidingen door de Kerstman
De enige echte Kerstman geeft van zaterdag 19 t/m donderdag 24 december dagelijks rondleidingen door het museum. Hij ruilt zijn arrenslee in voor een opvallend rijtuig en vraagt kinderen om te helpen bij het beantwoorden van lastige vliegtuigvragen..

Indoor langlaufen
Indoor langlaufen, waar is dat nou mogelijk? Indoor schaatsbanen zijn de afgelopen jaren populair, maar ook een gemeengoed geworden. Vele malen unieker is de indoor langlaufbaan bij de Aviodrome: van donderdag 24 december t/m zondag 3 januari ligt er een 90 meter lange baan door de expositie van de Aviodrome. Langlaufen langs prachtige oude vliegtuigen en helikopters: een activiteit die u niet mag missen. Voor de kleinste kinderen is er een springkussen aanwezig, dus vermaak voor jong en oud!

Schoolvakantie
In de kerstvakantie is het themapark extra geopend op maandag 21 en maandag 28 december. Eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag is de Aviodrome gesloten. Voor de kerstactiviteiten hoeft men niet extra te betalen: de reguliere toegangsprijs van de Aviodrome biedt toegang tot alle activiteiten. Ook de 4D-film 'I can fly' wordt dagelijks gedraaid; kaartjes hiervoor kunnen bij de kassa gekocht worden. Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl of bel met 0900 - AVIODROME (0900 - 284 63 76, ¤0,25 p.m.).

Klik voor meer informatie op:

* Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto
* Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten
* Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl
* Website: www.aviodrome.nl

Peter F.A. van de Noort

Collectie- en Expositiemanager, Perszaken
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Adres:

Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad

Telefoon:

0320 - 289 858

Fax:

0320 - 289 841

E-mail:

p.vdnoort@aviodrome.nl

Website:

www.aviodrome.nl