iQstor ondertekent exclusieve resellerovereenkomst met SJ-Solutions voor Nederland, België en Luxemburg

SJ-Solutions verbetert complete lijn iQstor FC en iSCSI gevirtualiseerde opslagsystemen voor oplossingenintegratie in Europa

NEWBURY PARK, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20091215 --

iQstor Networks, Inc., een vooraanstaand ontwikkelaar van gevirtualiseerde opslagsystemen, heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf SJ-Solutions, een vooraanstaand opslagoplossing-integratiebedrijf, heeft gekozen als exclusief reseller voor Nederland, België en Luxemburg. SJ-Solutions gaat een iQstor productdemonstratie- en ondersteuningscentrum opzetten en zal de volledige lijn iQstor gevirtualiseerde opslagsystemen bieden voor oplossingenintegratie, training, service en ondersteuning in de regio.

iQstor levert met hun paradepaard op het gebied van gevirtualiseerde opslagproducten, het iQ2880 native Fibre Channel systeem en het iQ2850 iSCSI opslagsysteem de zakelijke betrouwbaarheid, hoge prestaties en rijke softwaremogelijkheden die vandaag de dag vereist worden door de gevirtualiseerde computeromgeving. Beide systemen zijn gecertificeerd met VMware en zijn gereed voor de MicroSoft Hyper-V Server 2008 R2, waardoor compatibiliteit en interoperabiliteit met de vooraanstaande virtualisatiesoftwareleveranciers zijn verzekerd. De iQstor systemen bieden geïntegreerde databeschermings- en –beheerkenmerken zoals opslagvirtualisatie, snapshot, mirroring, remote replication, storage provisioning en op beleid gebaseerde geautomatiseerde capaciteitsgroei voor het leveren van opslagschaalbaarheid, gegevensbescherming, opslagautomatisering en eenvoudig beheer op één enkel platform.

“SJ-Solutions is de ideale partner om iQstor te vertegenwoordigen, vanwege hun betrouwbare reputatie als opslagoplossingintegrator voor ondernemingen,” aldus Jason Lo, President en CEO van iQstor Networks. “Onze volledig redundant gevirtualiseerde opslagsystemen bieden eenvoudige opslagconsolidatie, waardoor virtuele infrastructuur mogelijk is voor het verbeteren van opslaggebruik en datamobiliteit, het vergemakkelijken van disaster recovery en werkbelastingsmigratie. Met de nadruk op het verkopen van oplossingen zal het samenwerkingsverband beide bedrijven voordeel opleveren op de zakelijke opslagmarkt in Europa.”

“De bedrijfs- en technologiesynergieën tussen onze twee bedrijven zorgen voor een ideaal samenwerkingsverband. Met veel plezier vertegenwoordigen wij iQstor in Nederland, België en Luxemburg,” voegde Sander Rittersma toe, CEO van SJ-Solutions. “iQstor’s SAN opslagsystemen met ingebedde dataservices zullen onze mogelijkheden verbeteren en uitbreiden op het gebied van het leveren van volledig geïntegreerde opslagvirtualisatie, datadeduplicatie, backup en groene archiveringsoplossingen aan een breed klantenbestand dat behoefte heeft aan betrouwbare zakelijke opslag met geïntegreerde intelligentie voor een eerlijke prijs.”

Over SJ-Solutions B.V.

SJ-Solutions, een in Leusden, Nederland, gevestigde besloten vennootschap is een vooraanstaand opslagintegrator die zich richt op opslagvirtualisatie-, backup- en archiveringsoplossingen. SJ-Solutions levert een complete set oplossingen en diensten die klanten in staat stellen hun IT-opslagomgevingen snel, efficiënt en kosteneffectief te exploiteren. Bezoek voor meer informatie over SJ-Solutions, de website van het bedrijf op www.sj-solutions.nl/companyprofile.htm

Over iQstor Networks, Inc.

iQstor is een besloten vennootschap gevestigd in Newbury Park, Californië, VS en houdt zich bezig met het ontwikkelen en op de markt brengen van topkwaliteit, uiterst betrouwbare gevirtualiseerde Fibre Channel en iSCSI opslagsystemen met ingebedde dataservicessoftware op ondernemingsniveau voor de levering van opslagschaalbaarheid, databescherming, opslagautomatisering en –beheergemak. Bezoek voor meer informatie over iQstor de website van het bedrijf op www.iqstor.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
iQstor Networks, Inc.
Paul Zarou, +1 805 376 1000
pzarou@iqstor.com
of
SJ-Solutions B.V.
Jelte Jukkema, +31 33 433 34 73

j.jukkema@sj-solutions.nl