De creatieve cadeaumachine: MAGIX fotobewerking tegen de kerststress

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20091215 --

Voor iedereen die elk jaar weer zijn kerstcadeaus pas op kerstavond koopt, is er nu een handige manier om zich die stress te besparen, namelijk met fotobewerking leuke foto's op de PC verfraaien om daarmee zijn dierbaren te verrassen. In plaats van uit tijdgebrek op 24 december terug te vallen op een stropdas, een overhemd of sokken, kan de krappe kersttijd ook beter worden gebruikt. Gewoon de harde schijf of de geheugenkaart van de camera onder de loep nemen en kijken wat daar nog aan schatten op staan: misschien is een indrukwekkend panorama uit losse foto's van de laatste skivakantie wat voor de familie? Wat zou die excentrieke oom zeggen van een zelfgemaakte karikatuur van zijn portretfoto? Wat zal oma zeggen als haar oude foto's zonder die lelijke scheuren en vouwen en met opgefriste kleuren op tafel verschijnen? Of wat te denken van een multimediale slideshow voor vrienden, waarbij ze die foto's van het zomerfeest met overgangen, effecten en de toen actuele zomerhit voorbij zien komen?

Your Everyday Software: fotobewerking met MAGIX

Wie gelooft, dat voor al deze soorten fotobewerking een foto-pakket van vele honderden euro's nodig is, die kent Foto Premium van softwarespecialist MAGIX nog niet. Het totaalpakket voor digitale fotografie is de creatieve cadeaumachine voor iedereen die deze december stressvrij wil blijven. "Foto Premium is een creatieve alleskunner", zegt MAGIX Senior Product Manager Foto, Klaus Fischer. "Naast kunstzinnige vormgeving in collages, karikaturen, het omzetten van foto's in schilderijen en tekeningen zijn het vooral de vele sjablonen en mogelijkheden voor lay-out die zorgen voor een enorm scala aan gebruiksopties, ook op het gebied van desktop-publishing." En zo blijft op kerstavond tijd over om de kerstboom op te tuigen, het kerstdiner voor te bereiden of een leuke outfit bij elkaar te zoeken. Dus niet meer nadat de echte cadeauwinkels dicht zijn bij het pompstation in de bakken kijken of er nog een geschikt cadeau tussenzit, maar met fotobewerking van MAGIX de harten van uw dierbaren sneller laten slaan.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6120892&lang=nl

CONTACT:
Pieter Prins – MAGIX AG
+31(0)757501125

pieter@magix.nl

Ticker_symbol GER:MGX
ISIN DE0007220782