Introductie No Shank in Nederland betekent veilig scheren gedetineerde


DONGEN, 20091215 -- In Penitentiaire en Psychiatrische Inrichtingen is veiligheid voor de gedetineerden en bewaarders / verzorgers van het grootste belang. Met name sommige artikelen voor persoonlijke verzorging (zoals tandenborstels en scheermesjes) kunnen vaak eenvoudig bewerkt worden tot wapen. Nu FM International bv distributeur is geworden voor No Shank, is het ook in Nederland mogelijk gedetineerden veilig scheergerei en tandenborstels te leveren .

FM International bv is distributeur geworden voor No Shank. De No Shank producten worden in Amerika in vele Pi's gebruikt, zo zijn er van de tanden'borstel' reeds meer dan 4.000.000 verkocht. Het No Shank scheergerei heeft in 2006 de Innovatie Award van de Law Enforcement Product News gewonnen. Behalve scheergerei en tanden'borstel' bestaat het No Shank assortiment uit een flexible spiegel, en plastic pennen en potlood. Al deze artikelen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in Penitentiaire en Psychiatrische Instellingen.

Op onze website www.fmint.nu vindt u uitgebreide informatie en referenties over deze en andere producten van FM International bv. Sinds 1992 dé specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen.





Ingezonden persbericht