ClearBIZZ voegt zich bij Platform ELFA


Samenwerkingsverband rondom e-factureren groeit verder

ARNHEM, 20091215 -- Platform ELFA heet voor de elfde maal in 2009 een nieuwe deelnemer welkom. Het nieuwste lid is ClearBIZZ uit Amersfoort, aanbieder van toepassingen rondom facturen, loonstroken en andere documenten. Met ClearBIZZ breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit. Er ontstaat steeds meer aandacht voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking sinds het Haagse besluit om elektronisch factureren vorm- en middelvrij te verklaren.

Over ClearBIZZ
ClearBIZZ is een innovatieve Nederlandse onderneming die zich richt op de ontwikkeling, verbetering en uitbreiding van haar Clearing Centre voor elektronische diensten. Dit Centre voor e-Solutions biedt praktische toepassingen voor bijvoorbeeld de flexibele uitwisseling van facturen, loonstroken en andere documenten.
De services die via het Clearing Centre gekoppeld kunnen worden, maken flexibele conversie en uitwisseling mogelijk van de meeste elektronische formaten: Any-format-in, Any-format-out.
ClearBIZZ beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van factureren, accountancy, financiële transactiesystemen, payment provider, credit management en internationale belastingwetgeving. Het bedrijf werkt onafhankelijk en is niet gebonden aan een bank, ICT bedrijf of service provider. ClearBIZZ verstrekt licenties voor het Clearing Centre aan nationaal en internationaal opererende organisaties die - binnen het werkgebied - hun klanten voorzien van innovatie door middel van elektronische diensten.

Platform ELFA
Platform ELFA bestaat uit meer dan veertig deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties en andere professionals. De website van Platform ELFA biedt veel achtergronden en nieuws over de onderwerpen. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP-EPN, het Ministerie van EZ, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers. De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven. Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.





Ingezonden persbericht