Ingezonden persbericht


TeleSpectrum neemt A&T Communications/Sencit Apeldoorn over Overname betekent uitbreiding portfolio, met name in contactcenterbranche

Capelle aan den IJssel, 15 december 2009 - TeleSpectrum, leverancier van communicatienetwerken en -diensten voor de zakelijke markt, neemt de activiteiten van A&T Communications/Sencit Apeldoorn over. Het bedrijf levert hoofdzakelijk producten en diensten met betrekking tot telefonieomgevingen van Avaya, waaronder Avaya IP Office en Avaya Communication Manager. Door de productportfolio van A&T Communications/Sencit Apeldoorn toe te voegen aan dat van TeleSpectrum, ontstaat een van de grootste Avaya-specialisten van Nederland.

De overname door TeleSpectrum heeft voor de klanten van A&T Communications/Sencit Apeldoorn geen noemenswaardige consequenties. De contracten voor service & support blijven gehandhaafd. Zo kan de communicatiespecialist de dienstverlening zonder onderbreking op hoog niveau continueren. Met de overname verstevigt TeleSpectrum zijn aanwezigheid in het oosten en noorden van Nederland, en versterkt het bedrijf zijn positie in het callcentermarktsegment. Hiermee wordt TeleSpectrum een significante, landelijk opererende speler in de markt voor Avaya-oplossingen. Klanten die tot het portfolio van de A&T Communications/Sencit Apeldoorn behoren, bevinden zich in het mkb en in de groot-zakelijke markt.

Patrick van der Spek, Managing Director van TeleSpectrum: "Deze overname biedt een toegevoegde waarde voor klanten en medewerkers van beide bedrijven. Deze uitbreiding zorgt voor verdere verbreding en groei van de verkoopactiviteiten van ons dienstenportfolio in de oostelijke en noordelijke regio's van Nederland en versterkt onze positie in de Benelux verder. Met onze nieuwe bedrijfslocatie in Apeldoorn bedienen we al onze klanten in deze regio's optimaal."

"We zijn erg verheugd dat bij een gerenommeerde Business partner de krachten gebundeld worden en er een grotere en regionaal gespreide Avaya-specialist bij komt", zegt Melvin Harmsen, Channel Director bij Avaya. "Ik ben ervan overtuigd dat deze overname onze aanwezigheid in de Benelux-markt ten goede komt."

Over TeleSpectrum B.V.
Als product- en leverancieronafhankelijke ICT-dienstverlener biedt TeleSpectrum innovatieve integrale bedrijfscommunicatieoplossingen met complete service, onderhoud en aftersales aan klanten in de Benelux. Bij TeleSpectrum / A&T Communications zijn 85 personen werkzaam.