Ingezonden persbericht


Persbericht:

Haarlem, dinsdag 15 december 2009

Floris Diepraam partner bij Pot Jonker Seunke

Advocaat Floris Diepraam (33) wordt per 1 januari 2010 partner bij Pot Jonker Seunke. Diepraam is zijn loopbaan in 2002 bij het Haarlemse kantoor begonnen, en heeft sindsdien een veelzijdige praktijk in het ondernemingsrecht opgebouwd. Hij begeleidt overnames, adviseert over commerciële contracten en procedeert in handelszaken.

De partners van Pot Jonker Seunke zijn verheugd over de toetreding van Diepraam. "Floris heeft een bepaalde 'drive' die ervoor zal zorgen dat hij ook als partner snel van grote waarde voor kantoor zal zijn," aldus Bart Mendel van Pot Jonker Seunke. Collega Jan Coen Binnerts beaamt dat Diepraam klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. "Floris is een uitstekende advocaat en een innemend mens; van hem neem je graag advies aan".

Diepraam laat weten vereerd te zijn met het vertrouwen van Pot Jonker Seunke. "Ik voel me hier vanaf het begin op mijn plaats en ik ben dan ook blij dat ik hier verder kan groeien." De geboren en getogen Amsterdammer gaat de toekomst met overtuiging tegemoet: "Ik hoop dat ik als partner kan bijdragen aan de continuïteit van het kantoor, en dat we onze ondernemingsrechtpraktijk in de komende jaren verder kunnen uitbouwen."




Ingezonden persbericht