Ingezonden persbericht


Persbericht

Sirens Global kiest voor insourcing Planning en Trafficmanagement van Plan Force

vlnr: Ron Scheufen (Plan Force), Sven Dijkstra (Plan Force), Ramon van der Krogt (Directeur Sirens Global), Jeroen van Hooff (Algemeen Directeur Tele'Train).

AMSTERDAM, 15 DECEMBER 2009.
Sirens Global tekent voor Plan Force. De keuze voor Plan Force was voor Sirens Global al snel duidelijk: Work Force Management is een specialistisch vakgebied en behoort niet tot de core business van Sirens Global. "Plan Force biedt middels een uniek concept de juiste oplossing aan door hun expertise en software op het gebied van Work Force Management, dit zal een positieve bijdrage leveren aan de Customer Experience en de financiële resultaten" aldus Ramon van der Krogt.

Sirens Global richt zich onder andere op het toevoegen van meerwaarde door het implementeren en uitvoeren van complexe contactcenter activiteiten, hierbij ligt de focus op shared services. Bij Sirens Global staat maatwerk in persoonlijke dienstverlening centraal. De toegevoegde waarde voor andere organisaties zit, naast de hoogstaande kwaliteit en toename van de flexibiliteit, met name in de kostenbesparing. Voor organisaties die op een professionele manier processen willen outsourcen is Sirens Global de geschikte partner. Zij kunnen organisaties ondersteunen op de volgende gebieden:
* Leadgeneratie

* Servicedesk

* Receptiedesk

* Inbound sales

* Outbound sales

Over Tele'Train Plan Force
Plan Force is gespecialiseerd in Work Force Management binnen Customer Care organisaties. Plan Force zorgt voor een efficiënte en effectieve inzet van medewerkers door middel van insourcing en outsourcing van Forecasting, Planning, Trafficmanagement en Reporting & Analyse. Door onze ervaring en expertise bieden wij de mogelijkheid om dit voor het totale proces of onderdelen hiervan te verzorgen en heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Verint WFM - applicatie. Plan Force beschikt over een eigen locatie waar uw werkzaamheden bij outsourcing worden uitgevoerd. Met dit innovatieve concept realiseert Plan Force, in samenwerking met de klant, een resultaatgerichte planning tegen lagere kosten en een goede Customer Experience.



Ingezonden persbericht