Gemeente Gilze en Rijen

Vaccinatierondes zijn goed verlopen

Op maandag 23 november en maandag 14 december was de Margriethal in Rijen het decor voor twee vaccinatierondes tegen de Mexicaanse griep. De GGD zorgde voor de vaccinaties, de gemeente organiseerde alles daar omheen. Een omvangrijke operatie waar veel medewerkers bij betrokken waren.

Op beide dagen was het heel druk in de sporthal. Niet alleen inwoners uit de gemeente Gilze en Rijen kwamen naar de sporthal voor een prik. Ook veel mensen uit Dongen en Tilburg wisten de weg naar de Margriethal in Rijen te vinden. Op 23 november was het opkomstpercentage 114%. Op 14 december was het opkomstpercentage 99,9%.

Gelukkig werkten de maatregelen die de gemeente had getroffen goed. Verkeersregelaars, omleidingsroutes, tijdelijke stopverboden en éénrichtingsverkeer rondom de sporthal zorgden ervoor dat iedereen veilig de sporthal kon bereiken.

In de sporthal zorgden medewerkers van de gemeente ervoor dat iedereen goed en vaak ook snel geholpen werd. Een clown en een kerstman zorgden op beide dagen bij het verlaten van de sporthal weer voor een lach op het gezicht van de kinderen.

De gemeente bedankt iedereen die zich heeft ingezet en omwonenden van de sporthal voor de medewerking en het begrip.

Datum bericht: 15 december 2009