Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SLAM!FM DJ LEX GAARTHUIS ZOEKT MISS OLIEBOL 2009

Hilversum, 15 december 2009 - Ergens in Nederland bevindt ze zich: 'Miss Oliebol'. Ze is mooi, lief, grappig, spontaan en bovenal: ze verkoopt de lekkerste oliebollen. Zij is degene waarvoor men een extra blokje om loopt. SLAM!FM DJ Lex Gaarthuis gaat samen met zijn luisteraars naar haar op zoek.

Luisteraars van SLAM!FM kunnen tot 28 december 2009 hún 'Miss Oliebol' doorgeven aan Lex, via lex@slamfm.nl. Tijdens zijn programma 'Warming Up!', elke maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 uur en 10.00 uur op SLAM!FM, kunnen luisteraars de verkiezing volgen. Op 28 december volgt er een voorselectie, waarbij bekende SLAM!FM dj's de top vijf finalisten bepalen.

"Geeft ze altijd een verse oliebol, strooit ze extra veel poedersuiker over je oliebol en helpt ze je altijd met een glimlach op haar gezicht? Aan de hand van deze criteria bepalen we de top vijf. Vanaf 28 december kan iedereen via slamfm.nl stemmen op zijn of haar favoriet. Wie uiteindelijk met de titel van 'Miss Oliebol 2009' naar huis gaat wordt op 31 december tijdens mijn laatste uitzending van 2009 bekend gemaakt." Aldus SLAM!FM DJ Lex Gaarthuis.

Noot voor de redactie,