Ingezonden persbericht


Fox-IT opent vestiging op Curaçao

Willemstad, 12 december 2009 ­ Om haar klanten in de Nederlandse Antillen en Aruba nog beter te kunnen bedienen, heeft Fox-IT nu ook een kantoor geopend op Curaçao. Met diepgaande kennis en innovatieve IT-security oplossingen gaat Fox-IT ook hier de strijd aan tegen 'cybercrime'.

Door de groeiende dreiging van 'cybercrime' neemt de internationale vraag naar IT-security toe. In 2006 breidde Fox-IT daarom haar activiteiten uit met een kantoor op Aruba, en nu op Curaçao. Maurice Stolzenbach is de trotse manager van de nieuwe vestiging en vormt samen met Eric Eekhof, de manager van de vestiging van Fox-IT in Aruba, het managementteam voor de regio. "Wij kijken ernaar uit om samen met onze klanten te streven naar een veiligere samenleving in deze regio," aldus Maurice Stolzenbach.

Over Fox-IT
Fox-IT bestaat al 10 jaar en is opgericht in Delft. Het bedrijf is één van de meest gespecialiseerde ondernemingen op het gebied van IT-security en levert wereldwijd innovatieve oplossingen aan overheden en maatschappelijk belangrijke organisaties. Hierbij valt te denken aan ministeries, inlichtingen- en veiligheidsdiensten en politie, maar ook aan financiële instellingen, ziekenhuizen en de grote industrie.

Innovatie
Fox-IT heeft een sterke focus op innovatie en investeert in diepgaande kennis over het gebruik van vertrouwelijke informatie voor haar klanten. De kernactiviteiten zijn het ontwikkelen van oplossingen voor het beschermen van staatsgeheimen, het uitvoeren van digitale rechercheonderzoeken en het leveren van beveiligingsexpertise in de vorm van audits, managed security services, consultancy en trainingen.