Gemeente Langedijk


* Gezocht: vrijwilligers voor `Kerst in de Wijk'

Gezocht: vrijwilligers voor `Kerst in de Wijk'

04-11-2009 -
Op woensdag 16 december vindt weer de jaarlijkse `Kerst in de Wijk' plaats in Noord-Scharwoude. Het evenement wordt gehouden op het plein voor de Kloosterhof. Het start om circa 15.00 uur en wordt rond 21.00 uur afgesloten.
Ook dit jaar wil het Dorpsplatform van Noord- en Zuid Scharwoude er weer een groot succes van maken. Om er een gezellige dag van te maken, is de organisatie op zoek naar muzikale talenten. Vind jij het leuk om te zingen? Bespeel je een instrument, zit je in een band of wil je samen met anderen een kerstoptreden verzorgen? Meld je dan aan bij Sanne Odijk.

Tijdens `Kerst in de Wijk' zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, zoals kerststukjes en kerstkaarten maken. Alles onder het genot van gezellige kerstmuziek, een hapje en een drankje. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die tijdens het evenement willen assisteren bij deze activiteiten en het op- en afbouwen van de markt. Tevens is er de mogelijkheid een marktkraam te reserveren. Hebben wij uw interesse gewekt? Meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan bij Sanne Odijk. Dit kan telefonisch via 0226-334489 of per mail naar s.odijk@gemeentelangedijk.nl