Gemeente Emmen


*

Herhalingsgriepprik in Emmen op 16 december 2009

donderdag 10 december 2009

Op 25 november kregen kinderen uit de gemeente Emmen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar een griepprik tegen de Nieuwe Influenza A (H1N1). Ook huisgenoten van kinderen van 0 tot 6 maanden kregen een griepprik aangeboden. De herhalingsgriepprik is op woensdagmiddag 16 december ook in hotel Eden. Er wordt ingeënt van 13.00 uur t/m 18.30 uur. Het oproepschema is te vinden op de website van de GGD of op onze website.

Waar wordt de griepprik gegeven? De griepprik wordt gegeven in hotel Eden, Van Schaikweg 55, 7811 HN Emmen. Hier is volop parkeergelegenheid. Per bus vanaf het centraal station te bereiken met bus 42 (richting Ter Apel) naar de Van Schaikweg. Daarna is het nog 3 minuten lopen. Of met bus 43 (richting Emmen) naar de Van Schaikweg. Daarna is het nog 8 minuten lopen.

Wat moet u meenemen?
Neem naar de inenting de oproepkaart en legitimatie mee. Er wordt in de bovenarm ingeënt. Voor kinderen van 6 t/m 12 maanden wordt de prik in het bovenbeen gegeven.

Herkansing
Voor mensen die de eerste vaccinatie door de GGD op 25 november hebben gemist organiseert de GGD een extra vaccinatiemoment. De mensen die in november niet op de oproep van de GGD konden reageren, kunnen hun eerste vaccinatie halen op 16 december. Dat is dezelfde middag waarin degenen die de eerste prik al wel hebben gehaald, hun tweede vaccinatie kunnen halen.

Degenen die op 16 december hun eerste prik halen, kunnen de tweede prik in de week van 11 januari krijgen. Meer informatie over de locatie en het tijdstip van vaccinatie in januari, wordt binnenkort bekend gemaakt via deze website de website van de GGD Drenthe.

Bekijk ook het nieuwsbericht met daarin het tijdsschema.