Gemeente Stein


Kerstwens

In het kader van Kerstmis gaat tv-zender L1 een wensenprogramma uitzenden. Op initiatief van de leefbaarheidscoördinator van gemeente Stein (de heer R. Hoevels) besteedt dit programma ook aandacht aan de situatie in Stein. De heer Hoevels wenst dat alle gedupeerden van de brand in het winkelcentrum en de inwoners rond het Omphaliusplein te Stein een hart onder de riem wordt gestoken.

Inmiddels is bekend dat de wens wordt gehonoreerd en dit betekent dat er een gezellige avond voor alle gedupeerden georganiseerd gaat worden. Deze zal plaatsvinden op woensdag 16 december aanstaande (van 18.30 uur tot 21.00 uur) op de plaats van het voormalige gemeentehuis te Stein. Om de avond extra sfeervol te laten verlopen, wordt er een grote mooi versierde kerstboom geplaatst en worden oliebollen met glühwein uitgedeeld. De band Blue Something zorgt voor de muzikale ondersteuning van het koor.

Tijdens dit sfeervol samenzijn gaat L1 opnames maken. Het resultaat hiervan wordt op 2de Kerstdag uitgezonden in een één uur durende kerstshow, gepresenteerd door Dieter Koblenz.

U bent van harte uitgenodigd om aanstaande woensdagavond vanaf 18.30uur daar aanwezig te zijn. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig.