Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 09.20 uur

Utrecht, 16-12-2009

Auto in brand

ZEIST De politie kreeg op 16 december rond 04.10 uur de melding dat een auto in de brand stond op een oprit bij een woning aan de Van Reenenweg. De brandweer bluste het vuur. De voorzijde van de auto raakte zwaar beschadigd. De politie doet nader onderzoek naar de oorzaak van de brand, waarbij brandstichting niet wordt uitgesloten.

Verkeersongeval met gewonde

WERKHOVEN Op dinsdagmorgen 15 december rond 08.25 uur vond op de Achterdijk een aanrijding tussen een personenauto en een fietser plaats. Laatstgenoemde raakte gewond en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Op het bewuste tijdstip reden twee fietsers naast elkaar op de Achterdijk waarbij de buitenste fietser van achteren werd aangereden door een achteropkomende bestuurder van een personenauto. De bestuurder van de personenauto, een 39-jarige Amsterdammer, reed kennelijk te dicht langs de fietsers waardoor de aanrijding plaatsvond. De fietser, een 34-inwoner van Langbroek, viel hierna op de grond en liep enkelletsel en een hersenschudding op. Hij werd met de ambulance vervoerd naar het UMC.

Een schaderapport werd door de betrokkenen opgemaakt.