Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 09.10 uur

Utrecht, 16-12-2009

Vrouw aangetroffen in het water

HOUTEN- Op dinsdagmiddag werd een vrouw in het water aangetroffen. De politie sluit een misdrijf uit. Omstreeks 12.00 uur zag een getuige een lichaam liggen in het water aan de Kleihoeve. Door de brandweer werd het lichaam uit het water gehaald en de politie startte een onderzoek. Op basis van dit onderzoek werden geen sporen van een misdrijf waargenomen. De vrouw, 84 uit Houten, is door onbekende oorzaak te water geraakt en verdronken.

Controleurs geslagen

NIEUWEGEIN- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij controleurs had geslagen. Omstreeks 17.20 uur werd een algemene toegangscontrole gehouden bij de tram aan de Symfonielaan. Bij iedere uitgang stonden enkele controleurs. Toen de deuren opengingen stormden een 6 a 7 tal personen naar buiten en duwden de controleurs weg. Een 17-jarige jongen uit Utrecht kon in zijn kraag worden gegrepen. Zijn vrienden zagen dit gebeuren en begonnen de controleurs te slaan en verdwijnen daarna. Twee controleurs liepen kneuzingen op. De verdachte is ingesloten voor verhoor en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Brand in autos

NIEUWEGEIN- Op woensdagochtend ontstond er brand in twee autos. Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie de melding van een brand in twee autos aan de Muiderschans. Agenten gingen ter plaatse en de brandweer bluste de brand. Het sterke vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken en de politie verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Lekstroom.

Aanrijding auto tegen fietser

LOPIK- Op dinsdagmiddag raakte een fietser gewond door een ongeval. Omstreeks 16.20 uur reed een 26-jarige vrouw uit IJsselstein over de Bedrijfsweg. Uit tegenovergestelde richting kwam een auto aanrijden (bestuurder onbekend). Door onbekende oorzaak botsten de twee frontaal en de vrouw raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.