Gemeente Krimpen aan den IJssel

bestemmingsplan "Lansingh-Zuid"-

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken bekend dat zij - onder verwijzing naar artikel 9.1.5 van de Invoeringswet Wet ruimtelijke ordening, artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening en artikel 8.1.2. Besluit ruimtelijke ordening en artikel 5 van de voorschriften van het (globale) bestemmingsplan "Lansingh-Zuid"- voornemens zijn genoemd bestemmingsplan uit te werken ten behoeve van:


1. het realiseren van een woningbouwplan in Lansingh-Zuid, bouwfasen 7 en 8a, gericht op de bouw van 16 eengezinswoningen en 47 appartementen
+ kinderdagverblijf/naschoolse opvang. De eengezinswoningen zijn gesitueerd tussen de Ouverturelaan, Tosca, Traviata en Belcantodreef. Het appartementengebouw is gesitueerd tussen de Ouverturelaan, de Graafkade en (het verlengde van) de Belcantodreef.


2. het realiseren van een woningbouwplan in Lansingh-Zuid, bouwfase 8b, gericht op de bouw van 32 vrijstaande en geschakelde eengezinswoningen. Deze woningen zijn gesitueerd op de locatie tussen de Ouverturelaan en de Graafkade.

De onder 1. en 2. genoemde woningbouwplannen zijn ondergebracht in twee ontwerp-uitwerkingsplannen. Beide uitwerkingsplannen liggen met ingang van donderdag 17 december 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de hal van het raadhuis.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over de twee ontwerp-uitwerkingsplannen schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, postbus 200, 2920 AE, Krimpen aan den IJssel.

Krimpen aan den IJssel, 16 december 2009.