Gemeente Krimpen aan den IJssel

Ontwerpbestemmingsplan `Gezondheidscentrum Groenendaal' ter inzage

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan `Gezondheidscentrum Groenendaal' ter inzage ligt.

Korte inhoud
Voor een nieuw gezondheidscentrum aan de Groenendaal is een definitief ontwerp gemaakt. Dit ontwerp bestaat uit drie bouwlagen. Het huisvestingsprogramma gaat in dit stadium uit van ca. 5.500 m2 BVO. Hierin zitten onder andere vijf huisartspraktijken, Centrum voor Jeugd en Gezin, polikliniek en apotheek. In een eventuele tweede fase kan een vierde bouwlaag worden toegevoegd met ca. 1.400 m2 BVO. Het geldende bestemmingsplan Kortland staat het bouwplan niet toe. Het nieuwe gezondheidscentrum is geprojecteerd op grond met de bestemming Groen en Water. Een herziening van het bestemmingsplan is daarom noodzakelijk.

Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan en alle overige relevante stukken liggen met ingang van donderdag 17 december 2009 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage bij het Publiekscentrum in de hal van het raadhuis aan het Raadhuisplein 2 te Krimpen aan den IJssel. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien via de website van de gemeente: www.krimpenaandenijssel.nl.

Zienswijzen
Gedurende de hiervoor vermelde termijn kan een ieder op de volgende wijze haar/zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

- Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel, postbus 2000, 2920 AE Krimpen aan den IJssel.

- Een digitale reactie kan worden ingediend via een reactieformulier op de gemeentewebsite onder informatie over
nieuwbouwplannen/Gezondheidscentrum.

- Degene die een mondelinge reactie wil geven kan hiervoor een afspraak maken. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0180) 540649.

Krimpen aan den IJssel, 16 december 2009.

Krimpen aan den IJssel