Platina AVA-prijs voor beste veiligheidsfilm gaat naar Nederlands marketingbedrijf ElcaMedia 16/12/2009 09:08

PR Newswire

HOOFDDORP, Nederland, December 16 /PRNewswire/ -- Dit jaar ging de platinaprijs voor beste veiligheidsfilm naar ElcaMedia uit Nederland, dat de film maakte ter promotie van de laatste versie van de Madymo-software, gemaakt door TASS (TNO automotive).

MADYMO is de leidinggevende veiligheidsontwerpsoftware die gebruikt wordt in verschillende industrieën, zoals de automobielindustrie, de ruimtevaartindustrie, defensie, bij ongevallenreconstructies en bij biomechanisch onderzoek. Het risico op letsel van mensen bij ongevallen kan berekend worden door middel van de Madymo-computermodellen van testpoppen en het menselijk lichaam.

"TASS feliciteert ElcaMedia met het behalen van deze prestigieuze prijs, die een bevestiging is door collega's van het uitstekende werk dat ElcaMedia voor ons heeft verricht. De film werd gemaakt als deel van een volledig nieuwe merkidentiteit die ElcaMedia voor TASS ontwikkeld heeft. We waarderen het talent van ElcaMedia om snel onze behoeften te kunnen inschatten en deze nauwkeurig te vertalen in een innovatief concept dat aansluit bij de perceptie die we willen bereiken", aldus Dhr. van Hoof, hoofd marketingcommunicatie.

De internationale AVA Awards vormen een erkenning voor uitmuntendheid in videoproductie, tv-reclame, nieuws en programma's, evenals nieuwe media. De lijst van inzendingen bestaat uit films, analoge en digitale producties die bekeken worden in een uiteenlopende reeks van media - van filmschermen tot televisies en computers. Deelnemers zijn onder andere video- en filmproductiebedrijven, webontwikkelaars, reclamebureaus, PR-bedrijven, communicatieafdelingen van bedrijven en overheden, producenten, regisseurs, redacteuren en cameramensen.

Het AVA-beeldje, een elegante vrouw die een filmrol in de lucht vasthoudt, is een symbolische representatie van het zich ontwikkelende vak. Het beeld werd gemaakt door de Entenmann-Rovin Company uit Los Angeles, dezelfde vaklui die de Golden Globes Awards produceren.

Over ElcaMedia:

ElcaMedia werkt samen met bedrijven over de hele wereld en specialiseert zich in bedrijfsmerkidentificatie (imago) en conceptontwikkeling voor producten, diensten en reclamecampagnes.

Door de jaren heen heeft ElcaMedia tal van internationale prijzen gewonnen voor zijn kwaliteit, creativiteit en innovatieve benadering van marketing, ondersteuningsmarketing & bedrijfscommunicatie.

In 2009 werd ElcaMedia bekroond met 6 internationale prijzen: 4 platina,
1 gouden en 1 zilveren. Eén van deze prijzen is de jaarlijkse Creativity Award, een van de langst lopende internationale reclame- en grafische ontwerpcompetities ter wereld.

ElcaMedia's nieuwe website: http://www.elcamedia.com

Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met: ElcaMedia BV, mediacontact: Daan Elffers, Siriusdreef 17-27, 2132 WT Hoofddorp, Nederland, tel: +31(0)23-568-9126, E-mail: daan@elcamedia.com.






-