De Bloemenbeek genomineerd als Meest Gastvrije Horecabedrijf

16/12/2009 10:08

Hampshire Hospitality & Leisure

De Lutte, 15 december 2009 - Landhuishotel De Bloemenbeek - Hampshire Classic is één van de drie bekend gemaakte finalisten voor de landelijke 'Gouden Gastvrijheid Award 2010'.

De winnaar van deze prestigieuze award zal worden bekendgemaakt tijdens de finale van het Nationale Kampioenschap Gastvrijheid in de categorie 'Meest gastvrije Horecabedrijf van Nederland' op 11 januari as. tijdens de openingsdag van de Horecava in Amsterdam.

Landhuishotel De Bloemenbeek - Hampshire Classic is onder andere voorgedragen op basis van vele positieve reacties van gasten en collega-bedrijven en het onderscheidend vermogen om gasten al decennialang gastvrij te ontvangen en helemaal naar de zin te maken. Niet alleen bij De Bloemenbeek maar ook in Twente als streek is de warmte en gastvriendelijkheid breed merkbaar. Uiteraard speelt hierbij een hecht team van gastvrije vaste medewerkers aangevuld met jonge aanstormende vakkanjers een cruciale rol.

"Oprechte en ware gastvrijheid is geen kunstje, maar zit zeker tussen de oren", aldus de trotse Bloemenbeek directeur Raymond Strikker: "Gasten voelen en ervaren dat zowel bewust als ook onbewust. Het maakt het verschil waardoor gasten graag weer terugkomen en uiteraard, wanneer de andere wensen ook goed zijn vervuld, als echte ambassadeur voor je bedrijf fungeren! Zo zijn we in staat gebleken om een prachtig en uniek Landhuishotel met dito verwenfaciliteiten en een gastronomisch vermaard restaurant in een magnifiek Twentse omgeving neer te zetten"!

Het jurypanel namens het organiserende Gastvrijheidsgilde met onder andere Makkie Mulder (hoofdredacteur Lekker), Astrid Joosten en Hajé de Jager (voorzitter KHN) en het talrijke publiek zal Landhuishotel De Bloemenbeek en de twee andere landelijke finalisten (Restaurant Basiliek in Harderwijk en 't Proeflokaal van Zwolle) kritisch bevragen en het vuur aan de schenen leggen om het meest gastvrije bedrijf van Nederland om 16.30 uur bekend te kunnen maken.

Eerdere winnaars waren onder andere het gerenommeerde restaurant De Karpendonkse Hoeve bij Eindhoven en Hotel De Zon in Ommen.





http://www.hampshire-hotels.com/bloemenbeek


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (