Warchild


Chocoladeletter-held Jip haalt 18.221 op

16 december 2009 -
Jip, bedankt! De grote chocoladeletter-actie van Jip Maathuis (12) is ten einde. Dit jaar heeft hij maar liefst 17.921 letters verkocht, met een opbrengst van EUR 18.221 voor War Child!

3e jaar
Jip Maathuis maakt geschiedenis met zijn actie. Dit is al het 3e jaar dat hij zich inzet voor oorlogskinderen. De chocoladeletterverkoop liep ook deze keer weer als een trein. Al zijn fans hebben letters bij hem gekocht, onder wie Jan Vertonghen van Ajax en Minister Koenders. Hij is zelfs bij hen op bezoek geweest.

Sponsors
Verschillende sponsors naast Jip hebben deze actie voor War Child mogelijk gemaakt. Er is zelfs een sponsor die inspiratie haalt uit Jip's actie door ook een actie in deze decembermaand op te zetten. War Child bedankt iedereen van harte die zich heeft ingezet voor Jip's goede doelen. Een speciale dank gaat uit naar Jip en zijn vader, de initiatoren van de hele actie.

Jip, bedankt!
Op 21 november was War Child aanwezig op de ijsbaan in Twente, daar overhandigde War Child een speciaal canvasschilderij aan Jip om hem te bedanken.

Wil je meer lezen over de actie van Jip, ga dan naar zijn website.

Jip, bedankt!

Kom ook in actie voor War Child! Bekijk de mogelijkheden.